AlacaTb
T.C. Alaca Ticaret Borsası

İLAN

İLAN


Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla, Oda/Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten Türkiye’nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu üyelik başvuruları başlamıştır. 

Başvurular 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü itibariyle https://girisimcilik.tobb.org.tr/ adresinden online olarak başlamış olup, 8 Eylül 2023 Cuma günü saat 17:00’ye kadar devam edecektir.

Kurul üyeliği, ilgili Oda/Borsanın meclis üyesi sayısı ile sınırlı olacağından başvuruların ivedilikle gerçekleştirilmesi önem arz etmektedir. 

İl Kadın Girişimciler Kuruluna üye olabilmek için; ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi veya temsilcisi,
İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olabilmek için; 40 yaşından gün almamış, ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi veya temsilcisi olması gerekmektedir.
Ayrıca, o ilde bulunan üniversite ya da yüksekokulda görev yapan akademisyenler ve girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri ile birlikte toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de kurul üyesi sayısının %20’sini aşmayacak şekilde kurul üyesi olabilmektedir.

İlgili Oda/Borsanın Yönetim Kurulu tarafından onaylanan üyelik başvuruları TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi’ne yüklenecektir. İcra Komitesi seçimleri ise 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00-17:00 saatleri arasında fiziki olarak gerçekleştirilecektir.

https://girisimcilik.tobb.org.tr/  adresinden başvurularınızın yapılmasını rica eder, seçim sürecimizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

Saygılarımızla,


ALACA TİCARET BORSASI

7 Ağustos 2023 , Pazartesi 15:59